Hírek
KÉZMŰVES MAGYAR ÍZEK VÁSÁRA - 2012. 11. 16-18.
2012. november 15.

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg a Kézműves Magyar Ízek Vásárát a budapesti Millenáris B épületében. A közelgő hurka-kolbász szezonra való tekintettel a hétvégén főszerep ezeké az élelmiszereké, valamint az újboré lesz. A látogatók ugyanis több mint 100 különböző hurkát, kolbászt (pl.: rozmaringgal ízesített országkolbászt), szalámit és 30 féle újbort kóstolhatnak végig november 16-18. között.

Az édesszájúakra is gondoltak, hiszen a megszokott lekvárok, mézek, csokoládék mellett vajas kekszeinkből is csemegézhet mindenki. Szeretettel várjuk régi és új vásárlóinkat!

A tradicionális magyar gasztronómia ékességei mellett a szervezők most sem feledkeztek meg a vásárra kilátogató családokról sem. A gyerekeknek napközben az Alma (szombat) és a Kolompos (vasárnap) együttes zenél, míg a felnőtteknek este a Balkán Fanatik (péntek) és Vastag Csaba (szombat 15:00) gondoskodik a jó hangulatról.

A belépő mellé, mindenki megkóstolhatja az idei szőlőtermés első hírnökét a 2012-es újbort, valamint vendégül látják egy kolbász vagy hurka üdvözlőfalatra.

Nyitva tartás:  P: 11-22    Sz: 9-22   V: 9-20


Webfejlesztés: DunaWeb Kft.